BetShop.gr BetShop.gr

Betshop

Η Betshop είναι από τους κορυφαίους «ποδοσφαιρικούς» bookmakers της ελληνικής αγοράς. Θα βρείτε μεγάλο αριθμό αγορών, ειδικών στοιχημάτων και ασιατικά χάντικαπ στο live betting. Η προσθήκη του Live Streaming, τα ήδη υπάρχοντα Cash-Out και Pre Cash Out, η καλή εξυπηρέτηση και η αποδοχή ελληνικών καρτών, συνθέτουν ένα πολύ καλό πακέτο υπηρεσιών προς τους παίκτες.

Η Betshop λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα κάτω από τη B2B Gaming Services Ltd που είναι αδειοδοτημένη από τη Ρυθμιστική Αρχή της Μάλτας. Η ίδρυση της εταιρίας χρονολογείται το 1996, ενώ εκτός από τις online υπηρεσίες, διαθέτει και ένα δίκτυο καταστημάτων σε διάφορες χώρες του κόσμου.

Η Betshop έχει εξελιχθεί ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες για στοίχημα στο ποδόσφαιρο, χάρις στις καλές αποδόσεις και τη μεγάλη γκάμα στοιχημάτων, όπου μπορείτε να βρείτε μέχρι και combo ημιχρόνου. Στην άνοδο της εταιρίας σημαντικό ρόλο έπαιξε η νέα εύχρηστη πλατφόρμα που λάνσαρε το Δεκέμβριο του 2014, ενώ έκτοτε βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της.

Πιο πρόσφατη προσθήκη αποτελεί το Live Streaming (αν και για την ώρα καλύπτει μικρότερα πρωταθλήματα). Διαθέσιμες είναι οι επιλογές Cash Out, Pre-cashout και BOT, αλλά και ασιατικά χάντικαπ στο πλούσιο σε αγώνες Live Betting της, που παρέχεται από την SBTech. Σημειώνεται ότι είναι από τις λίγες εταιρίες που στη σελίδα του ζωντανού στοιχήματος θα βρείτε Fast Markets (γρήγορες αγορές).  

Τα νέα μέλη της δικαιούνται επιβράβευση 100%, ενώ οι υπάρχοντες παίκτες της εταιρίας επωφελούνται από το «Πριμ 200» στα κερδισμένα παρολί. Παράλληλα, η Betshop προσφέρει και επιστροφή στοιχήματος σε χαμένα δελτία («Κέρδη στο Παρά 1»).

Το τμήμα εξυπηρέτησης λειτουργεί καθημερινά από τις 08:00 το πρωί έως τις 00:00 το βράδυ και είναι διαθέσιμο μέσω email, live chat και τηλεφωνικά με αστική χρέωση.

Για Εγγραφή κλίκ Στο Κουμπί..

         Πλεονεκτήματα

  • Πολλές στοιχηματικές επιλογές
  • Live Streaming
  • Καταθέσεις με Paysafecard και Moneysafe
  • Μεγάλη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων στο ποδόσφαιρο
  • Πολλές διαθέσιμες επιλογές στο Live
  • Εύκολη και γρήγορη πλοήγηση στην ιστοσελίδα
  • Άμεσες αναλήψεις, εντός ολίγων ωρών
  • Δυνατότητα Cash-Out

«Από τις πιο σοβαρές στοιχηματικές πλατφόρμες με καλές υπηρεσίες και απόλυτη συνέπεια στις πληρωμές.»

Ελάχιστη κατάθεση 1€

Eλάχιστο Ποντάρισμα 0,10€

Mέγιστα Κέρδη 15,000€/στοίχημα, 25,000€/ημέρα, 100,000€/βδομάδα

Προσφορές εταιρίας

Σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΕΕΠ απαγορεύεται η αναφορά σε μπόνους και προσφορές των εταιριών.

Αν ανοίξετε λογαριασμό στην εταιρία και συνδεθείτε τότε θα δείτε τις προσφορές της εταιρίας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Πριν εγγραφείτε στη Betshop, σβήστε πρώτα όλα τα cookies από τον υπολογιστή σας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που κάνατε εγγραφή στην Betshop με Click μέσα από τα διαφημιστικά banner του Prince-bet.gr. Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για εσάς είναι ότι εφόσον έχετε εγγραφή με κλικ απο τα διαφημιστικά του site,μας δίνετε την δυνατότητα και την υποχρέωση να επέμβουμε προσπαθώντας να διευθετιθεί τυχόν πρόβλημα σας.