BetShop.gr BetShop.gr

Ανασκόπηση Bet365

H επιστροφή της Bet365 στην Ελλάδα σηματοδοτεί ίσως την αρχή μια σειρά επιστροφών Bookmakers στην χώρα μας όπου κερδισμένος θα είναι αποκλειστικά ο Έλληνας παίχτης. Μέσα από τo Prince Bet θα ενημερωθείτε για την ανασκόπηση μας ίσως για μια εκ των μεγαλύτερων εταιριών στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος σε όλο τον κόσμο.

Η Bet365, επέστρεψε στην χώρα μας κάτω από την εταιρία Lucky Stream Limited που είναι αδειοδοτημένη στη Μάλτα (MGA). Βέβαια εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η Bet365 είναι νόμιμη και από την ελληνική ανεξάρτητη Ε.Ε.Ε.Π. με βάση την διάταξη 4002/2011 και με βάση αυτήν όλοι οι Έλληνες παίχτες μπορούν να παίξουν εκεί χωρίς κανένα νομικό/οικονομικό προβληματισμό.

Όλα όσα αναφερθήκαμε παραπάνω δεν έχει να κάνει τίποτε περισσότερο ή τίποτα λιγότερα σχετικά με την αξιοπιστία της Bet365 στην χώρα μας. Συνεχίζοντας την ανασκόπηση μας θα πρέπει να ξέρετε ότι η Βετ365 έχει:

Όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα τόσο στην Ευρώπη όσο και στον υπόλοιπο κόσμο. Τα ασιάτικά ειδικά/live στοιχήματα αποτελούν πόλο έλξης για όλους τους παίχτες.

Ειδικά Χάντικαπ σε αθλήματα όπως είναι το τένις, το μπάσκετ.

Η λέξη ‘’ανταγωνιστικές αποδόσεις’’ είναι κάτι παραπάνω από εμφανείς αν την συγκρίνετε με τις άλλες αδειοδοτημένες εταιρίες στην Ελλάδα.

Ιδιαίτερα χαμηλή η γκανιότα* (μέσος όρος γύρω στο 4,5 - 5% ) , ενώ οι προσφορές* της είναι σε άλλο επίπεδο CashOut που επιτρέπει στον παίχτη να ‘’κατεβάσει’’ όσα χρήματα θέλει

LiveBetting. H καλύτερη πλατφόρμα στην Ελλάδα με τις άπειρες επιλογές (παιχνιδιών, χάντικαπ, ακόμα και τις καθυστερήσεις των αγώνων τα στοιχήματα τρέχουν κανονικά)

Βέβαια, όλα αυτά ο παίχτης λίγο πολύ τα ξέρει ή τουλάχιστον θα τα μάθει. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι κατά την διάρκεια των αγώνων υπάρχει σε εμφανής θέση το livestreaming των ελληνικών ομάδων κάτι που σίγουρα θα λατρέψετε μιας και θα έχετε μπροστά σας άμεσα και γρήγορα τι συμβαίνει σε αυτά τα παιχνίδια.

Επίσης, το Bet Builder είναι κάτι που θα σας ενθουσιάσει μιας και μπορείτε να ‘’χτίσετε’’ συνδυασμούς μέσα από τον ίδιο ποδοσφαιρικό αγώνα, πχ:

Γκολ που θα μπουν

Παίχτες που θα βάλουν γκολ

Αριθμός καρτών/κόρνερ

Πλεονεκτήματα:

Πολλές στοιχηματικές επιλογές

Καταθέσεις με Paysafecard, Visaαλλά και ελληνικές τράπεζες

Μεγάλη ποικιλία ειδικών στοιχημάτων στο ποδόσφαιρο

Πολλές διαθέσιμες επιλογές στο Live

Εύκολη και γρήγορη πλοήγηση στην ιστοσελίδα

Άμεσες αναλήψεις, εντός ολίγων ωρών

Δυνατότητα Cash-Out

Ελάχιστη κατάθεση: 5

Eλάχιστο Ποντάρισμα: 0.10

Mέγιστα Κέρδη: Διαφέρουν

Προσφορές εταιρίας

Σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΕΕΠ απαγορεύεται η αναφορά σε μπόνους και προσφορές των εταιριών.

Αν ανοίξετε λογαριασμό στην εταιρία και συνδεθείτε τότε θα δείτε τις προσφορές της εταιρίας.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Πριν εγγραφείτε στη Bet365, σβήστε πρώτα όλα τα cookies από τον υπολογιστή σας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που κάνατε εγγραφή στην Bet365 με Click μέσα από τα διαφημιστικά banner του Prince-bet.gr. Το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ για εσάς είναι ότι εφόσον έχετε εγγραφή με κλικ από τα διαφημιστικά του site,μας δίνετε την δυνατότητα και την υποχρέωση να επέμβουμε προσπαθώντας να διευθετηθεί τυχόν πρόβλημα σας.